صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۷۸۹۸۳
تاریخ انتشار : ۰۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۷
اظهارنظر رسائی درباره سلحشور:

گروه هنر: نماینده مجلس شورای اسلامی در حاشیه مراسم تشییع پیکر فرج‌الله سلحشور، هنرمند قرآنی کشورمان اظهار کرد: وی جذابیت‌های سینما را با مبانی والای قرآن کریم پیوند زد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، حجت‌الاسلام رسایی، نماینده مجلس شورای اسلامی در حاشیه برگزاری مراسم تشییع پیکر فرج‌الله سلحشور، هنرمند قرآنی کشورمان اظهار کرد: سلحشور تنها هنرمندی بود که توانست ارتباط مناسبی بین مفاهیم قرآنی و سینما به وجود آورد. در کارهای وی مضامین قرآنی به صورتی کامل و قابل فهم برای مردم بیان شده است و تا سال‌ها نیز در معرض دید تمام مسلمانان جهان قرار خواهد داشت.

وی افزود: جذابیت سینما زمانی شکل واقعی به خود گرفت که فرج‌الله سلحشور توانست آن جذابیت را با قرآن پیوند بزند. برای همین است که کارهای وی فراتر از مرزها رفت و تمام جهان اسلام را شیفته خود کرد.

رسایی با تاکید بر اینکه سلحشور باید الگوی همه هنرمندان باشد، گفت: اگر یک الگو به عنوان خادم قرآنی می‌خواهیم در حوزه سینما و تلویزیون معرفی کنیم، آن الگو، فرج‌الله سلحشور است. برای همین جوانان و هنرمندان باید وی را الگوی خود قرار دهند.

وی با بیان اینکه برخورد جامعه سینمایی با هنرمندی چون فرج‌الله سلحشور دور از انتظار نیست، گفت: طبیعی است که با هنرمندی چون وی که سعی داشت خلاف جریان حاکم بر سینما حرکت کند، برخوردهایی نامناسب صورت گیرد، اما برخوردهای گاهاً نامهربانانه با سلحشور سبب نشد که وی از اعتقادات خود دست بردارد.