صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۸۰۰۳۶
تاریخ انتشار : ۱۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۷
با حضور وزیر ارشاد؛

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: بزرگترین مؤسسه قرآنی جنوب کشور به نام ابراهیم خلیل‌الله(ع) فردا با حضور علی جنتی در شهر اهرم استان بوشهر افتتاح می‌شود.

عبدالرضا عالی‌پور، معاون قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، گفت: بزرگترین مؤسسه قرآنی جنوب کشور به نام ابراهیم خلیل‌الله(ع) فردا، 13 اسفندماه با حضور علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و آیت‌الله صفائی بوشهری، نماینده ولی فقیه در استان و امام‌جمعه بوشهر در شهر اهرم از توابع شهرستان تنگستان استان بوشهر افتتاح می‌شود.

معاون قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر ادامه داد: این مؤسسه قرآنی توسط حق‌شناس، یکی از خیّران استان بوشهر با هزینه یک و نیم میلیارد تومان تأسیس شده است.

عالی‌پور در ادامه سخنان خود در این زمینه بیان کرد: این مؤسسه در چهار طبقه و با هزار و هشتصد متر مربع زیربنا جهت انجام امور مربوط به فعالیت‌های قرآنی و در رشته‌های مختلف احداث شده است.

وی تصریح کرد: در این مراسم همچنین، علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و آیت‌الله صفائی بوشهری، نماینده ولی فقیه در استان و امام‌جمعه بوشهر به سخنرانی می‌پردازند.

معاون قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر در پایان سخنان خود بیان کرد: این مراسم افتتاحیه فردا، 13 اسفندماه از ساعت 9 تا 12 در شهر اهرم از توابع شهرستان تنگستان استان بوشهر برگزار می‌شود.