صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۸۰۳۸۹
تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۴

گروه بین‌الملل: نسخه‌ای از قرآن کریم که تمامی برگ‌های آن از سنگ ساخته‌شده، در ششمین نمایشگاه بین‌المللی کاغذ دبی در معرض دید عموم قرار گرفت.



به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «المجرة‌ نیوز»، این نسخه‌ از قرآن که برگ‌های آن از سنگ ساخته‌شده و متعلق به شرکت «پراکس پایبر» انگلیس است، در روز افتتاحیه نمایشگاه با استقبال گسترده بازدیدکنندگان مواجه شد.

این نسخه قرآن تمام سنگ، بدون استفاده از چوب درختان ساخته شده و در مقابل آب کاملا مقاوم است.

از امتیازات کاربرد سنگ در ساخت کتب این است که کاملا قابل بازیافت است و 50 درصد انرژی کمتر مصرف می‌شود؛ همچنین، استفاده از سنگ در چاپ کتب سبب می‌شود که نیمی از دی‌اکسید کربن نسبت به چاپ کتاب‌های کاغذی تولید شود و یک پیشرفت مهم در صنعت چاپ به شمار می‌رود.

ورق سنگی در اشکال مختلفی از جمله در چاپ متون و کتب دینی، تولید کیف و کارت‌های تبریک و ... می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد، زیرا در مقابل آب، روغن و باکتری کاملا مقاوم است.

ششمین نمایشگاه بین‌المللی کاغذ دبی یا همان نمایشگاه «دنیای کاغذ خاورمیانه»، روزهای 11 تا 13 اسفندماه سال جاری در مرکز بین‌المللی همایش‌ها و نمایشگاه‌های دبی برگزار شد.

در این نمایشگاه، شرکت‌هایی از 36 کشور از جمله استرالیا، پرتغال، سنگاپور، تایلند، آلمان، امارات و ... آخرین محصولات خود در زمینه لوازم‌التحریر، صنایع کاغذ، نوشت‌افزار و تجهیزات اداری در معرض دید عموم قرار دارند.