صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۸۱۳۷۴
تاریخ انتشار : ۱۰ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۸

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: گزارشی اجمالی از فعالیت‌های مؤسسه لیلةالقدر نور تهران در سالی 94 ارائه می‌شود.

فاطمه عبدالرحیم، مدیر مؤسسه لیلةالقدر نور تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: دوره‌های روخوان، روان‌خوانی، تجوید مقدماتی، مفاهیم سطح یک، دو و سه، حفظ سوره یاسین و دوره‌های ویژه حفظ قرآن در سال 94 ویژه تمام مقاطع سنی بانوان و آقایان برپا شد.
وی با اشاره به بهره‌مندی بیش از 150 نفر از دوره‌های آموزشی این مؤسسه، عنوان کرد: طی تابستان سالی که گذشت، دوره‌ حفظ سوره یاسین با حضور 120 نفر از علاقه‌مندان در سرای مجیدیه برگزار شد که گواهینامه حضور در دوره برای اینها از سوی سازمان تبلیغات اسلامی صادر و به آنها اعطا شد. همچنی طی تابستان نیز مسابقه قرآنی با استقبال علاقه‌مندان در مسجد ولی‌عصر(ع) خیابان گلبرگ برگزار شد.
عبدالرحیم اظهار کرد: همچنین 15 جلسه کلاس روخوانی سطح 2، تجوید مقدماتی و دوره مفاهیم سطح یک و دو و آغاز مفاهیم سطح سه در نیمه دوم سال 94 نیز تشکیل شد.
وی تأکید کرد: در این مؤسسه دوره‌های مهد قرآن ویژه خردسالان دختر و پسر چهار تا شش سال با رویکرد آموزش حفظ موضوعی قرآن، حفظ موضوعی احادیث موضوعی و کاربردی، نقاشی برپا شد.
مدیر مؤسسه لیلةالقدر نور تهران با اشاره به اینکه در حال حاضر کلاس‌های مهد قرآن به دفتر جدیدمان در خیابان کاج، خیابان شریعتی منتقل شده است، عنوان کرد: طی ترم زمستان حدود 14 قرآن‌آموز با مربیگری سکینه کریمی اعزامی از جامعةالقرآن از دوره‌های مهد قرآن بهره‌مند شدند.
وی با تأکید بر اینکه طی سال 94 بیش از 30 قرآن‌آموز خردسال در مهد قرآن مؤسسه حضور داشتند، اظهار کرد: دوره‌های آموزشی مؤسسه در مسجد امام حسن مجتبی(ع) خیابان شریعتی، سه راه طالقانی تشکیل می‌شود.
عبدالرحیم تأکید کرد: در نظر داریم تا برای سال 95 عمده برنامه قرآنی را در افزایش جلسات محلی قرائت قرآن داشته باشیم.