صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۸۳۹۳۹
تاریخ انتشار : ۲۶ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۹
سرهنگ رنگین خبر داد:

گروه جهاد و حماسه: مسئول معراج شهدای مرکز گفت: عاشقان شهدا می‌توانند در ایام نوروز به زیارت شش شهید گمنام حسینیه معراج شهدا نائل شوند.

سرهنگ ابراهیم رنگین، مسئول معراج شهدای مرکز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان اینکه عاشقان شهدا می‌توانند در ایام نوروز به زیارت شش شهید گمنام حسینیه معراج شهدا نائل شوند، گفت: علاقه‌مندان می‌توانند در تمام ایام نوروز از ساعت 9 تا 12 و 14 تا 17 برای زیارت به معراج شهدا واقع در خیابان بهشت، کوچه معراج مراجعه کنند.

رنگین افزود: هنوز 6000 شهید گمنام دفاع مقدس داریم که هنوز پیکر آنها تفحص نشده که بخشی از این شهدا در خاک عراق مدفون هستند.

مسئول معراج شهدای مرکز تصریح کرد: شهدای گمنام هر از گاهی نزد ما می‌آیند تا فراموش نکنیم چه کسانی آزادی و استقلال ما را نجات داده‌اند و متعلق به تمام ملت ایران هستند.