صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۸۶۹۷۰
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۲

گروه بین‌الملل: گردهمایی شماری از اساتید و معلمان قرآن کریم دیروز، 20 فروردین‌ماه، در شهر «لندن»، پایتخت انگلیس برگزار شد.



به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از خبرگزاری قرآنی «قاف»، این گردهمایی به همت مؤسسه قرآن کریم وابسته به آستان مقدس حضرت عباس(ع) و در مقر مؤسسه «النور» شهر لندن برگزار شد.

در این گردهمایی، جمعی از اساتید و مربیان قرآن حضور داشتند و درباره یکپارچه‌کردن تلاش‌ها در زمینه خدمت به این کتاب الهی بحث و تبادل‌نظر کردند.

فعالیت‌‌های این گردهمایی با نظارت، «شیخ ضیاء الزبیدی»، مدیر مرکز چاپ و تفسیر علوم قرآنی وابسته به آستان مقدس حضرت عباس(ع) اجرا شد.

حاضران در این گردهمایی تدوین نقشه‌راهی در آینده برای یکپارچه‌کردن تلاش‌های قرآنی و راه‌اندازی مرکزی به منظور ارتباط و تعامل بیشتر فعالان قرآنی به ویژه مربیان و قرآن‌آموزان را مورد بحث و بررسی قرار دادند.