صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۸۸۳۳۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۵ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۴

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسابقات قرآن دانش‌آموزان شهر تهران 26 و 27 فروردین‌ماه برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، سی و چهارمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان مناطق 19 گانه شهر تهران، پنجشنبه، 26 فروردین‌ماه در بخش دختران و جمعه، 27 فروردین ماه در بخش پسران برگزار می‌شود.
براساس این گزارش، این مرحله از مسابقات با حضور بیش از دو هزار و 500 نفر از دانش‌آموزان برگزیده مناطق 19 گانه آموزش و پرورش شهر تهران و به میزبانی اداره آموزش و پرورش منطقه 14 شهر تهران برگزار خواهد شد.
مرحله استانی مسابقات قرآن دانش‌آموزی در رشته‌هاي قرائت، ترتيل، حفظ عمومي، اذان، مداحي، نهج‌البلاغه، صحيفه سجاديه، مفاهيم و تفسير، احكام، انشاي نماز و در «مسير شكوفايي» برگزار می‌شود.
بنابراین گزارش، برگزیدگان مسابقات قرآن دانش‌آموزان شهر تهران دوشنبه، ششم اردیبهشت‌ماه طی مراسمی معرفی و تجلیل می‌شوند.
یادآور می‌شود، مرحله کشوری سی و چهارمین دوره مسابقات قرآن دانش‌آموزی تابستان 95 در شهرهای مشهد و همدان برگزار خواهد شد.
همچنین مرحله استانی سی و چهارمین دوره مسابقات قرآن دانش‌آموزی شهرستان‌های استان تهران در بخش دختران، پنجشنبه و جمعه، ۲۶ و ۲۷ فروردین‌ماه و پسران شهرستان‌های استان تهران نیز پنجشنبه و جمعه، دوم و سوم اردیبهشت‌ماه در دبیرستان شهید غیوری شهرری برگزار خواهد شد.
نظرات بینندگان
ناشناس
|
|
۱۴:۳۹ - ۱۳۹۵/۰۱/۲۵
با برگزاری مسابقات قرآن افراد برتر شناسایی می‌شوند