صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۹۰۲۱۶
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۷
در ايستگاه بيست و ششم؛

گروه سياسي: دکتر حسن روحانی رییس‌جمهور کشورمان به منظور انجام بیست و ششمین سفر استانی کاروان تدبیر و امید دقایقی پیش از طریق قطار وارد زادگاه خود، سمنان شد.

به گزارش خبرگزاري بين‌المللي قرآن(ايكنا) از سمنان، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی رييس جمهوري كشورمان امروز 31 فروردين در صدر هیاتی از وزرا، معاونین رئیس‌جمهور و شماری از بلندپایه‌ترین مقامات دولتی صبح امروز سه‌شنبه از طریق قطار وارد ایستگاه شهر سمنان شد و در بدو ورود از سوی نماینده ولی فقیه در استان، استاندار و جمعی از مقامات و مسئولان استان مورد استقبال قرار گرفت.  
 
گفتني است؛ دیدار عمومی با مردم استان سمنان در ورزشگاه پیر این شهر(ورزشگاه تختی)، دیدار با علما،نخبگان و  ایثارگران این استان، شرکت در جلسه شورای اداری و نشست توسعه و سرمایه‌گذاران استان از مهمترین برنامه‌های رئیس‌جمهور در سفر یک‌روزه به سمنان است.
 
همچنین قرار است؛ شماری از معاونین رئیس‌جمهور و وزرای دولت یازدهم به نمایندگی از دکتر روحانی علاوه بر سمنان به هفت شهرستان دیگر این استان سفر و ضمن حضور در اجتماع مردم چندین پروژه را افتتاح یا کلنگ‌زنی کنند.