صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۹۰۸۷۲
تاریخ انتشار : ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۴
دیدار بسیجیان پایگاه 16 هویزه با خانواده شهید مدافع حرم؛

کانون خبرنگاران نبأ: در بازدید بسیجیان پایگاه 16 هویزه با خانواده شهید مدافع حرم، همسر شهید سهرابی از سجایای اخلاقی و معرفتی این شهید صحبت کرد و این که عاشق شهادت بود و به دوستان خودشان در سفر آخر گفته بود که من شهید می‌شوم.

 به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، همزمان با روز ولادت و مقام شامخ پدر، بسیجیان پایگاه 16 هویزه و امام جماعت  محترم این مسجد حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی معراجی، در بیت شهید مدافع حرم حشمت سهرابی حضور پیدا کردند. در این بازدید همسر شهید سهرابی از سجایای اخلاقی و معرفتی این شهید صحبت کرد و این که عاشق شهادت بود و به دوستان خودشان در سفر آخر  گفته بودند که من شهید می‌شوم.
لازم به ذکر است که شهید در 2 تیرماه سال 93 در سوریه به شهادت رسید؛ وی متاهل و دارای 2 فرزند پسر به نام‌های محمد و حسین است.





*علیرضا برومند