صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۹۰۹۶۶
تاریخ انتشار : ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۵
حجت‌الاسلام علی‌پناه؛

کانون خبرنگاران نبأ: حجت‌الاسلام والمسلمین علی‌پناه درباره نعمت‌های بی‌پایان الهی، گفت: خداوند در مقابل هیچ یک از نعمت‌های خود ابراز منت‌گذاری نداشته، مگر درباره بعثت نبی اکرم(ص) و ولایت امیرالمأمنین(ع) که به آن اشاره کرده است.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، حجت‌الاسلام والمسلمین میثم علی‌پناه، کارشناس و پژوهشگر دینی، نیمه شب 3 اردیبهشت‌ماه در جمع معتکفین مسجد علی بن موسی الرضا(ع) پیرامون دو نعمت مهم الهی به سخنرانی پرداخت.
حجت‌الاسلام علی‌پناه گفت: خداوند متعال تمام نعمات ظاهری را به‌صورت تمام و کمال و بی هیچ منتی در اختیار بندگان خود قرار داده و در مقابل آنان از هر منتی فروگذاری کرده است.
وی ادامه داد: در میان نعمات الهی دو نعمت است که خداوند صراحتا در قرآن به واسطه آنان بر روی بندگان خود منت گذاشته است، در بررسی‌های روایی و تفاسیر به حکمت این مسئله خواهیم رسید.
این کارشناس مذهبی افزود: یکی از این نعمت‌ها، نعمت بعثت پیامبر خدا(ص) است، شاهد این موضوع هم به این که اگر دلسوزی و استقامت حضرت نبود یقیناً مسلمانی بین مخلوقین وجود نداشت.
وی ادامه داد: نبی اکرم(ص) در طول 23 سال که در 13 سال آن در مکه و 10 سال آن در مدینه بود به اشکال مختلف تحت شکنجه‌ها قرار گرفته و تحت هیچ عنوانی حتی در مقابل فداکردن جان مبارک خود از ترویج معارف دین اسلام دست بر نداشت، آیا چنین نعمتی لازم منت‌گذاری نیست؟
وی افزود: اما دومین نعمتی که سبب ایجاد غنیمت‌شماری از سوی خدای متعال شده، نعمت ولایت حضرت علی‌بن‌ابيطالب(ع) است، دلیل این مورد از ظهر تابستان هم روشن‌تر است، زیرا اگر آنان نبودند کسی نمی‌توانست راه بندگی را پیدا کند.


حجت‌الاسلام علی‌پناه درباره وظایف شیعیان در قبال ولایت، گفت: سه وظیفه حائز اهمیت است، اول اینکه باید ارتقا بخشی بر اصل ولایت را در همه حال غنیمت شمرده و عملی کنیم، خیلی تأسف بار است که جوان شیعی شناخت ابتدایی از زندگانی امامان معصوم(ع) خود نداشته باشد و در مقابل آن شخص سنی به نام ابن ابی الحدید 6 جلد شرح بر نهج‌البلاغه بنویسد.
وی ادامه داد: وظیفه دیگر، عاشق اهل‌بیت(ع) شدن است، کلمه عشق به دو معنی است، اول عاشق جملات ظاهری است و معنی دیگر و مورد بحث ریشه در معرفت است و مقطعی نیست.
این استاد حوزه در پايان گفت: وظیفه آخر، اطاعت کامل از اوامر اهل‌بیت(ع) است که همین اطاعت تام سبب قرار گیری در مسیر محبت خواهد شد.
محمد ایمانی‌مهر