صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۹۱۶۹۴
تاریخ انتشار : ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۴
آیت‌الله محقق داماد:

گروه سلامت: در اختتامیه دومین همایش دین، فرهنگ و محیط زیست عنوان شد: صلح مورد نظر قرآن در درجه اول صلح با انسان و سپس صلح با طبیعت است بندگان خدا در پیروی از قرآن به معرفتی می‌رسند که با جهان بیرون خود با آرامش و همزیستی زندگی می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، آیت‌الله مصطفی محقق داماد، استاد حوزه و دانشگاه در اختتامیه دومین همایش دین، فرهنگ و محیط زیست با بیان اینکه عنوان سخنان من به سوی صلح توحیدی است اظهار کرد: صلح توحیدی یا صلح پایدار برگرفته از رساله‌ای «ایمانوئل کانت»، فیلسوف آلمانی است که او هم این عنوان را از تابوی هلندی که تصویر یک گورستان را نشان می‌دهد برگرفته است.

وی عنوان کرد: پیشنهاد کانت برای پیشگیری از جنگ تشکیل انجمنی مانند سازمان ملل کنونی بود و هر کس دم از صلح می‌زند منظورش دنیای بدون جنگ است.

محقق داماد در ادامه تاکید کرد: نام خدا صلح و سلام است پیشنهاد قرآن آمدن صلحی فراگیر بوده که از درون سرچشمه می‌گیرد.

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران عنوان کرد: صلح مورد نظر قرآن در درجه اول صلح با انسان و سپس صلح با طبیعت است بندگان خدا در پیروی از قرآن به معرفتی می‌رسند که با جهان بیرون خود با آرامش و همزیستی زندگی می‌کنند.

وی خاطر نشان کرد: صلح از منظر قرآن تنها آشتی نیست بلکه صلح با معرفت بوده و انسانی که خود را مظهر خداوند می‌بیند با جهان خود همواره در آشتی است و به جنگ با انسان و طبیعت نمی‌اندیشد.