صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۹۳۲۰۱
تاریخ انتشار : ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۰

گروه بین‌الملل: سومین مسابقات سراسری قرآن کریم روسیه در دو بخش قرائت و حفظ در سن پترزبورگ برگزار شد.



به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از مرکز فرهنگی قفقاز، این مسابقات با حضور قاریان «دارالعلوم قرآن» روسیه در هتل «تالیون» سن پترزبورگ در دو بخش «قرائت» و «حفظ» برگزار شد.
 
۲۳ قاری از بخش‌های مختلف روسیه از جمله سوچی، مسکو، سن پترزبورگ، ریازان، اوفا، گروزنی، قازان، دربند، ایوانووا، مخاچ قلعه و چیتا برای شرکت در این رقابت‌ در سن پترزبورگ حضور یافتند و سن بیشتر شرکت‌کنندگان ۲۰ سال بود.
 
صبح روز مسابقه هر یک از شرکت‌کنندگان در بخش قرائت صفحه‌ای از قرآن را باز کردند و سوره و آیه عنوان شده را خواندند. داوران کیفیت قرائت را با امتیاز ۱۰۰ ارزیابی کردند.
 
۴۰ امتیاز برای تلفظ صحیح متن، ۲۰ امتیاز در ازای وقف‌های صحیح، ۱۵ امتیاز صدا و ۲۵ امتیاز برای لحن قرائت بود.
 
بعدازظهر روز مسابقه بخش حفظ رقابت‌ها برگزار شد و شرکت‌کنندگان به خواندن قرآن از حفظ پرداختند.
 
در این بخش افرادی شرکت داشتند که ۵، ۱۰، ۲۰ جزء و کل قرآن را حفظ بودند.
 
این سومین‌بار است که چنین رقابتی در روسیه برگزار می‌شود.