صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۹۴۴۰۰
تاریخ انتشار : ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۴

گروه فعالیت های قرآنی: کارشناس امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی مهدیشهر از صدور۵۰ گواهینامه قرآنی در فروردین ماه۹۵ برای فعالان قرآنی این شهرستان خبر داد.

یدالله حاج علیان، کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مهدیشهر،روز گذشته، 13 اردیبهشت در گفت و گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سمنان درباره این میزان صدور گواهینامه، اظهار کرد: این گواهی نامه‌ی قرآنی در رشته‌های مختلف  از جمله روخوانی سطح یک، روانخوانی و تجوید مقدماتی و صحت قرائت نمازسطح دو، حفظ نیم جزء قرآن کریم و طرح بزرگ قرآنی ۱۴۴۸ صادر شده است.
وی با بیان اینکه گواهی نامه‌های پایان دوره آموزشی قرائت قرآن کریم براساس آموزش‌ها و دوره‌های برگزار شده در موسسات تحت پوشش اداره تبلیغات اسلامی مهدیشهربرای ۵۰فعال قرآنی صادر شده ککه به نوبه خود می تواند رقمی قابل توجهی برای یکماه باشد متذکر شد:  تمام کلاس‌های برگزار شده طی سال گذشته در مهدیشهر به صورت خود گردان و با حضور مربیان زبده این شهرستان برگزار شده که خوشبختانه سطح کیفی این دوره های آموزشی طی ارزیابی های صورت گرفته، مطلوب بوده است.
 حاج علیان با اشاره به استقبال نسبتا خوب مردم مهدیشهر از دوره های قرآنی، افزود: دراین شهرستان، سه مرکز قرآنی در در رشته مختلف فعالیت دارند که در این راستا  اداره تبلیغات اسلامی مهدیشهر همواره حمایت از دوره های آموزشی قرآنی را در دستور کار قرار داده است.