صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۹۴۷۸۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۸
طاهرآبادی خبر داد:

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان تهران از اعطای ملبغ حمایتی 250 میلیون تومانی به 50 مؤسسه قرآنی استان تهران خبر داد.

میثم طاهرآبادی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: 250 میلیون تومان اعتبار وام قرض‌الحسنه برای 50 مؤسسه استان تهران در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: براساس تدبیر نمایندگان شعب 34 گانه اتحادیه در استان تهران به همراه کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی مناطق، مبلغ حمایتی که به هر بخش اختصاص یافته است میان مؤسسات توزیع می‌شود.
طاهرآبادی با اشاره به اینکه به هر مؤسسه مبلغ پنج میلیون تومان اعطا می‌شود، عنوان کرد: مؤسسات می‌توانند این مبلغ را که به صورت وام قرص‌الحسنه به آنها داده می‌شود را صرف تجهیزات سخت‌افزاری و خرید اقلام مورد نیاز مؤسسه‌شان و یا برای اجرای طرح و برنامه‌های مؤسسه صرف کنند.
یادآور می‌شود، اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان دارای 34 نماینده شعبه در استان تهران است که در این میان 12 نماینده در سطح شهرستان‌های تهران و 22 نماینده مربوط به شهر تهران است.
نظرات بینندگان
انگولکچی
|
|
۱۰:۱۲ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۵
قابل توجّه مؤسسات قرآنی سایر نقاط کشور:
حتماً و به جهت دریافت وام قرض الحسنه یک دفتر در تهران ایجاد کنید.