صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۹۶۲۹۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۴
شاکری:

گروه فضای مجازی: مدیر مؤسسه مصباح از تولید محتوای دیجیتال دینی در ایام شعبانیه خبر داد و گفت: به مناسبت ایام شعبانیه 40 حدیث به همراه دوبیتی منطبق با مضمون آن حدیث در فایل پی‌دی‌اف آماده و در فضای مجازی منتشر کردیم.

محسن شاکری، مدیر مؤسسه مصباح، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به تولید محتوای دینی به مناسبت
ضمن تبریک اعیاد شعبانیه گفت: در راستای تولید محتوای دینی، مجموعه ۴۰ حدیث از حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) به همراه یک دوبیتی با مضمون آن حدیث آماده و در فضای مجازی منتشر شده است.

وی ادامه داد: این اثر توسط مؤسسه مصباح آماده شده است و به شهدای مدافع حرم علی‌الخصوص شهدای مظلوم خان طومان تقدیم می‌شود.
 
مدیر مؤسسه مصباح تصریح کرد: مؤسسه مصباح در زمینه تولید آثار دینی فعالیت می‌کند و از فعالیت‌های اخیر این مؤسسه می‌توان به تولید آثار دیجیتال اشاره کرد.




نظرات بینندگان
ناشناس
|
|
۱۴:۱۳ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۱
انتشار تولید آثار دینی در فضای مجازی فایده‌های زیادی دارد به شرط آنکه درست استفاده شود