صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۹۶۶۲۵
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۹
با همکاری خانه قرآن دارالتقوی؛

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: محفل انس با قرآن کریم امشب، 21 اردیبهشت‌ماه با همکاری خانه قرآن دارالتقوی در حسینیه المهدی(عج) تهران برگزار می شود.

،به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنامحفل انس با قرآن کریم امشب، 21 اردیبهشت‌ماه با حضور علاقه‌مندان به ساحت قرآن کریم و عاشقان اهل بیت(ع) و خانه قرآن دارالتقوی در حسینیه المهدی(عج) تهران برگزار می‌شود.

همچنین، در این محفل قرآنی که از ساعت 21:30 آغاز می‌شود، محمدمهدی خواجه محمودآباد و حسین علی‌بیگی،‌ از پیشکسوتان قرآنی به تلاوت آیاتی چند از کلام‌الله مجید می‌پردازند و در ادامه نیز برنامه مدیحه‌سرایی با حضور جواد خواجه محمودآباد، کربلایی و حسین علی‌بیگی،‌ از مداحان اهل بیت عصمت و طهارت(ع) اجرا خواهد شد.

یادآور می‌شود، علاقه‌مندان جهت شرکت در این کلاس‌های قرآنی می‌توانند به مسجد المهدی(عج) تهران واقع در خیابان سی متری جی، خیابان سادات پلاک 65 مراجعه کنند.