صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۹۶۶۳۸
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۰
به همت خانه قرآن دارالتقوی؛

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: حافظان جزء 30 قرآن کریم مدارس منطقه 10 تهران به همت خانه قرآن دارالتقوی ارزیابی می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به همت خانه قرآن دارالتقوی تهران، طرح ارزیابی حافظان جزء 30 قرآن کریم که ویژه دانش‌آموزان بی‌بضاعت در منطقه 10 تهران جهت تشویق ایشان به امر حفظ قرآن اجرا می‌شود، در حال انجام است.

طی اجرای این طرح، در روز گذشته، 20 اردیبهشت‌ماه با همکاری مربیان طرح «بینات» در مدارس منطقه 10 و نیز مدیران این مدارس، برنامه ارزیابی بخشی از این دانش‌آموزان با حضور خانواده‌های ایشان زیر نظر محمدمهدی خواجه محمودآباد، مدیر خانه قرآن دارالتقوی در سرای محله هفت چنار انجام شد.

یادآور می‌شود، در راستای اجرای این طرح قرآنی که ویژه حفظ جزء 30 قرآن کریم است، دانش‌آموزان بی‌بضاعت در منطقه 10 تهران با حفظ جزء 30 قرآن کریم می‌توانند مبلغ یک میلیون ریال هدیه نقدی از طرف مسئولان اجرایی طرح دریافت کنند.