صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۹۷۳۴۴
تاریخ انتشار : ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۶
‌فرخ‌فال خبر داد:

گروه حوزه‌های علمیه: مدیر حوزه علمیه استان قم از اجرای طرح جدید آموزشی حوزه در سطح یک در بیش از صد مدرسه علمیه در سال تحصیلی جدید خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) حجت‌الاسلام والمسلمین احمد فرخ فال، مدیر حوزه علمیه استان قم 23 اردیبهشت ماه در گردهمایی استادان مدارس علمیه سطح یک استان قم در مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) گفت: همان طور که امام صادق(ع) فرموده اند اساس کار حوزه تعلیم و تعلم و عمل به شریعت برای خدا است و این نکته مهم از ویژگی حوزه های علمیه است و باید همواره مد نظر همه ما در تعلیم و تربیت طلاب باشد.

وی ادامه داد: با اهتمام شواری عالی حوزه‌های علمیه و با تصویب این شورا نظام جدید آموزش سطح یک مصوب و در سال گذشته در برخی مدارس تست شد و در سال 95 و 96 در بیش از صد مدرسه علمیه در سراسر کشور عملیاتی خواهد شد.

فرخ فال تصریح کرد: در آموزش زبان عربی که واقعا نقیصه جدی در حوزه‌های علمیه در دوره کنونی بود با حمایت شورای عالی و مدیر حوزه در تابستان سال قبل استارت آن زده شد.

فرخ فال بیان کرد: در سال تحصیلی آینده با یک شعاع وسیعتری با بیش از حدود هزار و 200 نفر فقط در حوزه علمیه قم و تمامی پایه دو در سراسر کشور تحت پوشش آموزش زبان عربی قرار می‌گیرند آن هم آموزش عربی مورد نیاز طلاب که به راحتی بتوانند با جهان اسلام ارتباط برقرار کنند.