صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۹۷۸۵۸
تاریخ انتشار : ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۸

گروه هنر: سخنگوی جشنواره مردمی فیلم و عکس «چهل چراغ» از به تعویق افتادن زمان برگزاری این رویداد هنری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از ستاد خبری جشنواره مردمی فیلم و عکس «چهل چراغ»؛ حسین یاری، سخنگوی این جشنواره گفت: به دلیل استقبال کم‌نظیر و درخواست‌های مکرر هنرمندان برای حضور در جشنواره، جمع‌بندی و ارزیابی آثار مستلزم زمان و دقت کافی است.
سخنگوی جشنواره با یادآوری این‌ که نخستین جشنواره مردمی فیلم و عکس «چهل‌چراغ» با موضوع امام حسین (ع) قرار بود 20 تا 23 اردیبهشت سال 1395 برگزار شود، افزود: زمان برگزاری جشنواره با مشورت صاحب‌نظران و با توجه به موضوعیت جشنواره که از حساسیت ویژه‌ای برخوردار است، به 22 تا 29 شهریور مصادف با عید سعید قربان تا عید سعید غدیر موکول شد تا بهتر بتوان به این مسئله مهم پرداخت.
بخش‌های جشنواره فیلم و عکس «چهل‌چراغ» عبارتند از: فیلم داستانی، فیلم مستند، فیلم پویانمایی، فیلمنامه، عکس، پوستر و فیلم موبایلی كه جمع کل آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره 2200 اثر است.
نخستین جشنواره مردمی فیلم و عکس «چهل چراغ» با موضوع امام حسین (ع) و با هدف معرفی و بازتاب عشق به اباعبدالله الحسین(ع) در عرصه‌های ملی و بین‌المللی، جریان‌سازی برای تولید و حمایت از آثار در حوزه محتوایی سیره‌ زندگی معصومین (ع) در عرصه‌های فرهنگی، هنری و رسانه‌ای و تاثیر بر فضای فرهنگ و هنر با اعزام کاروان بین‌المللی اربعین در تهران برگزار خواهد شد.
سفر به کربلای معلی به همراه 1515 عدد سکه طلا در بخش‌های مختلف، سهم برگزیدگان جشنواره «چهل‌چراغ» خواهد بود.