صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۹۹۳۹۳
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۱
از سوی مؤسسه نورالمبین؛

گروه مؤسسات قرآنی مردم نهاد: مؤسسه نورالمبین، دوره‌های آموزش قرآن‌ کریم را برای علاقه‌مندان برگزار می‌کند.

محمود عبدی، مدیر مؤسسه قرآنی نورالمبین زنجان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) با اعلام این خبر گفت: این مؤسسه در سال 1389 از سازمان تبلیغات اسلامی مجوز فعالیت خود را در عرصه آموزشی، حفظ، روخوانی و روان‌خوانی دریافت کرد.

وی ادامه داد: این مؤسسه برای گروه خردسالان، کودکان و بزرگسالان در تمام مقاطع سنی دوره‌های آموزشی را برگزار می‌کند و همچنین در این میان دوره‌هایی را برای افراد کم‌سواد و بیسواد نیز در برنامه داریم.

عبدی تصریح کرد: در کنار دوره‌های آموزشی روخوانی، یک جلسه تفسیر را برای عموم مردم برگزار می‌کند که در برنامه دارد این دوره‌های تفسیر و مفاهیم را بسط و گسترش دهد.

مدیر مؤسسه بیان کرد: برپایی دوره‌های تفسیر در اماکن مذهبی مانند مساجد، پایگاه‌های قرآنی و حسینه‌ها انجام می‌شود که دوستداران بتوانند از آن بهره‌مند شوند.

یادآور می‌شود، این مؤسسه در استان زنجان، خدابنده، شهر سهرورد، جنب مسجد امام سجاد(ع) واقع شده است.