صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۰۱۸۳۲
تاریخ انتشار : ۱۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۳

گروه ادب: کتاب «عبد صالح خدا» شامل برش‌هایی از زندگی و سیره مبارزاتی امام خمینی(ره) در بیانات رهبر معظم انقلاب منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، برش‌هایی از زندگی و سیره مبارزاتی امام خمینی(ره) در بیانات رهبر معظم انقلاب در کتاب «عبد صالح خدا» از سوی انتشارات مؤسسه ایمان جهادی با همکاری مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر شد. این اثر در دو فصل با عناوین «نهضت اسلامی» و «نظام اسلامی» تدوین شده است.
در بیانات رهبر معظم انقلاب در تدوین زندگینامه‌ای از امام خمینی(ره) این گونه بیان شده است: «جای یک کار هنری خوب درباره امام خالی است. من از این می‌ترسم که یک نسل بزرگ پاک آماده به حضور – یعنی جوانان – امام را نشناسند... حیف نیست این جوانان امام را نشناسند؟!...»
نکته جالب درباره محتوای این بیانات این بود که معظم‌له تلاش کرده‌اند، خاطراتی را که از حضرت امام داشته‌اند با همان نگاه هنرمندانه و جذاب بیان کنند. در واقع اگر روزی نویسنده‌ای بخواهد زندگینامه‌ای را با همان خط مدنظر ایشان به نگارش درآورد، یکی از مهمترین منابع، خاطرات معظم‌له خواهد بود. 


سیر تنظیم متون در دو فصل این کتاب با هم متفاوت است. مطالب فصل اول، طبق سیر تاریخی جلو می‌رود، اما در فصل دوم با توجه به ابعاد مختلف دوران بعد از پیروزی انقلاب، شرایط رهبری امام و همچنین مسئولیت‌های مختلف حضرت آقا، امکان مرتب کردن متن بر مبنای سیر تاریخی وجود نداشت؛ از این رو مطالب این فصل براساس موضوع تقسیم‌بندی شده است.
برای شفاف شدن و غنای هرچه بیشتر خاطرات یادشده در کتاب، تصاویر مرتبط و گزارش‌هایی از شهربانی و ساواک به ضمائم انتهای کتاب افزوده شد. در داخل متن نیز نشانی صفحات مرتبط ضمائم درج شده است. ترتیب ضمائم، طبق ترتیب محتوای کتاب است و مخاطب می‌تواند حین مطالعه کتاب، به ضمائم رجوع کند. البته مرور ضمائم، بعد از اتمام مطالعه کتاب نیز خالی از لطف نخواهد بود.
در بخشی از این کتاب می‌خوانیم: «من در زندگی امام بزرگوارمان رضوان الله تعالی علیه، این را یافتم که وقتی بار عظیمی بدون سابقه بر دوش او قرار می‌گرفت، با اتصال و ارتباط معنوی و قلبی، خودش را تقویت می‌کرد. معمولاً ایشان در ماه رمضان با کسی ملاقات نمی‌کردند.»
گفتنی است، کتاب «عبد صالح خدا» از انتشارات مؤسسه ایمان جهادی با شمارگان 3 هزار نسخه و بهای 10 هزار تومان روانه بازار نشر شده است.