صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۰۲۰۳۷
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۲

گروه سیاسی: ستاد بزرگداشت ارتحال امام‌ خمینی(ره) در خراسان رضوی، ویژه‌برنامه‌هایی را با حضور نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی، تولیت آستان قدس رضوی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و ... همزمان با 13 و 14 خردادماه در حرم رضوی برگزار می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام سیدمحمد سلطانی، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی صبح امروز، نهم خردادماه در نشست رسانه‌ای این سازمان، مجموعه برنامه‌های ستاد بزرگداشت بیست و هفتمین سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی(ره) را در محل شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی تشریح کرد.
وی با اشاره به 15 کمیته زیر مجموعه ستاد بزرگداشت بیست و هفتمین سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی(ره) ابراز کرد: رئیس ستاد استان با مدیریت استاندار خراسان رضوی، قائم مقام ستاد استان با مسئولیت معاون‏ هماهنگی ‏و مديريت ‏امورزائران ‏استانداری، نظارت و ارزيابی توسط مدیرکل بازرسی، مدیریت عملکرد و امور حقوقی استانداری، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی توسط دبیرستاد و مسئول ‏کمیته‏ مراسم، کمیته‌های تشکل‌های دینی و مردمی از سوی مدیرکل تبلیغات اسلامی، رسانه و اطلاع‌رسانی با مسئولیت مدیرکل صدا و سیما، اعزام و نیروهای مسلح با همکاری فرمانده سپاه امام رضا(ع)، انتظامی از سوی فرماندهی انتظامی استان مدیریت می‌شود.
حجت‌الاسلام سلطانی ادامه داد: همچنین فعالیت‌های کمیته‌های ایثارگران به وسیله مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران، فرهنگی و هنری از سوی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی، حمل و نقل توسط مدیرکل حمل و نقل و پایانه‌ها، ورزش و جوانان به وسیله مدیرکل ورزش و جوانان، فرهنگیان و دانش‌آموزی توسط مدیرکل آموزش و پرورش، امداد و درمان از سوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دانشجویی توسط  مسئول بسیج دانشجویی، اصناف استان به مدیریت اتاق اصناف مشهد، بانوان توسط مديركل دفتر زنان و خانواده استانداری و نیز کیته تدارکات و تغذیه توسط رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت هدایت و راهبری خواهد شد.

وی با بیان اینکه برنامه‌های گوناگون در نظر گرفته شده در سطح استان برای این ایام به وسیله یک بولتن اطلاع‌رسانی خواهد شد، از اهداف و سیاست‌های 15 گانه این ستاد بیشتر گفت: تشریح خدمات امام خمینی(ره) به ایران و جهان اسلام و نقش امام خمينی(ره) در بيداری ملل اسلامی در قرن 21، معرفی آثار علمی و تألیفات امام خمینی(ره) در قالب نمایشگاه، تبیین نقش قیام 15 خرداد سال 42 در به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی و ارائه رفتارهای فردی و اجتماعی حضرت امام(ره) در راستای جهاد اقتصادی برخی از اهداف مزبور هستند.
دبیر ستاد بزرگداشت بیست و هفتمین سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی(ره)، تبیین زندگانی حضرت امام خمینی(ره) به عنوان اسوه مذهبی و سیاسی قرن، برگزاری مراسم بزرگداشت بیست و هفتمین سالگرد در تاريخ‌های 13، 14 و 15 خردادماه، تکثیر و توزیع زندگی‌نامه امام خمینی(ره) و سخنرانی‌های معظم‌له در قالب لوح فشرده، میزان تأثیرگذاری رهنمودهای امام خمینی(ره) در به ثمر رسیدن انقلاب‌های مردمی جهان و نیز تنویراندیشه‌های امام‌راحل(ره) را در به ثمررسانیدن انقلاب ‌اسلامی ‌به‌عنوان ‌یک فقیه ‌سیاست‌مدار از دیگر راهبردهای این دوره از ستاد برشمرد.
وی اضافه کرد: هماهنگی اعزام اقشار مختلف ‌جامعه از سراسر استان مرقد حضرت امام خمينی(ره) و شرکت در مراسم و استماع سخنرانی رهبری معظم انقلاب و شخصيت‌های كشوری، تنوير افکار امام خمینی(ره) از طریق نشر وصیت‌نامه الهی سیاسی امام راحل(ره) و برگزاری مسابقات فرهنگی، مقايسه تطبیقی زندگانی امام خمینی(ره) و دیگر رهبران جهان با رویکرد ساده‌زیستی و رعایت تقوی و خدامحوری، تجليل از استقبال شش میلیون نفری از امام(ره) در سال 1357 و بدرقه حدود 10 میلیون نفری ایشان در مراسم تشییع سال 1368، معرفی شخصیت رهبر معظم انقلاب پس از گذشت 27 سال از ارتحال حضرت امام(ره) و نیز تبيين استمرار اندیشه امام خمینی(ره) با اقدام شایسته مجلس خبرگان رهبری در انتخاب حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به رهبری نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را مجموعه دیگری از این سیاست‌ها دانست.

حجت‌الاسلام سلطانی اهم برنامه‌های کمیته ‌‌مراسم‌ و تبلیغات ستاد بزرگداشت بیست‌ و هفتمین سالگرد ارتحال حضرت امام‌خمینی(ره) خراسان رضوی با مسئولیت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی را اعم از ساماندهی‌برگزاری‌ مراسم ‌در رواق امام‌خمینی(ره) حرم مطهررضوی بدین‌ شرح عنوان کرد: پنجشنبه، 13 خردادماه از ساعت 9 الی 11 صبح از طرف نیروی‌های مسلح استان و روز پنج‌شنبه، 13 خردادماه از ساعت 17:30 الی 19:30 از طرف آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه مشهد، حجت‏‌الاسلام‏ سیدابراهیم رئیسی، تولیت آستان قدس رضوی‌ با سخنرانی آيت‌الله سيداحمد خاتمی، عضو مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه موقت تهران در حرم رضوی برگزار می‌شود.
وی افزود: در تاریخ پنجشنبه‌‌‌ 13 خردادماه نیز همزمان با اقامه نماز مغرب و عشا، همایش ‏هیئت رهروان روح‏‌الله ویژه فرزندان ‏شاهد با سخنرانی حضرت ‏حجت‏‌الاسلام‏ سیدابراهیم رئيسی، توليت آستان قدس رضوی در محل حسينيه رهروان روح‌‏الله واقع در بلوار شهيد رستمی مشهد برگزار خواهد شد.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی در ادامه ویژه برنامه‌های روز جمعه، 14 خردادماه را دعوت از حسن رحیم‌پورازغدی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، جهت سخنرانی قبل از خطبه‌های نماز جمعه پيرامون نقش امام خمينی(ره) در بيداری ملل اسلامی و نیز سخنرانی حجت‏‌الاسلام غلامرضا دهشت، از جمله علما و اساتید شاخص حوزه‌های علمیه مشهد در روز جمعه 14 خردادماه از ساعت 17:30 تا 19:30 از طرف آستان قدس رضوی عنوان کرد.
وی دیگر برنامه این ایام را مراسم تدارک دیده شده برای تاریخ شنبه 15 خردادماه در حرم رضوی برشمرد و اظهار کرد: حجت‏‌الاسلام‏ سیدابراهیم رئيسی، توليت آستان قدس رضوی در این تاریخ از ساعت 17:30 الی 19:30 با برنامه‌ریزی و هماهنگی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، شورای اداری و ستاد بزرگداشت ارتحال حضرت امام خمینی(ره) استان به ایراد سخن می‌پردازد.