صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۰۲۶۳۳
تاریخ انتشار : ۱۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۷

گروه بین‌الملل: سنگ بنای آکادمی علوم قرآن «القراء» در منطقه «النصر» در شرق شهر «خارطوم»، پایتخت سودان، گذاشته شد.



به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از خبرگزاری رسمی کویت(کونا)، آکادمی علوم قرآن «القراء» شهر خارطوم با بودجه مالی شورای بین‌المللی خیریه اسلامی و سرمایه‌گذاری انجمن بین‌المللی «الرحمة» کویت ساخته خواهد شد.

«أمل البیلی»، وزیر توسعه اجتماعی سودان، ضمن سخنانی در مراسم کلنگ‌زنی پروژه احداث این آکادمی قرآنی گفت: این طرح با هدف خدمت‌رسانی به امت اسلام و اهتمام به آموزش حفظ و تجوید قرآن اجرا می‌شود.

وی ابراز امیدواری کرد که این پروژه در آینده نزدیک افتتاح شود تا جامعه مسلمان سودان از وجود قاریانی متخصص و مسلط به تلاوت قرآن بهره‌مند شود.

«فهد الکندری»، از قراء برجسته کویتی نیز در این مراسم گفت: عشق مردم سودان به قرآن و حفظ این کتاب الهی و وجود مکتب‌خانه‌های سنتی آموزش قرآن در این کشور مسئله‌ای معروف و شناخته‌شده است.

وی از تأسیس این آکادمی قرآنی در سودان ابراز خرسندی کرد و گفت: این آکادمی متخصص در زمینه قرائات قرآنی خواهد بود و دانش‌آموختگان، حافظان و قاریان مسلط به احکام تجوید خواهند بود که به آموزش حفظ قرآن در سراسر سودان و خارج از این کشور خواهند پرداخت.

در این مراسم، تعدادی از مسئولان و وزیران سودان و رؤسای سازمان‌های خیریه اسلامی این کشور و جمعی از دانشجویان علوم قرآن، حافظان قرآن و علمای سودان حضور داشتند.

مقر شورای بین‌المللی خیریه اسلامی در کویت است و «عبدالله المعتوق»، مشاور امیر کویت ریاست آن را بر عهده دارد.