صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۰۳۲۳۲
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۵
سرهنگ عشقی خبر داد:

گروه جهاد و حماسه: مسئول ستاد جست‌وجوی مفقودان در اهواز گفت: پیکرهای 55 شهید تازه تفحص شده که صبح امروز وارد میهن اسلامی شدند، پس از ایام سوگواری سالگرد ارتحال امام(ره) به تهران منتقل می‌شوند.

سرهنگ حسین عشقی، مسئول ستاد جست‌وجوی مفقودین در اهواز درگفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اشاره به اینکه صبح امروز در مرز شلمچه مبادله و انتقال پیکر 55 شهید تازه تفحص شده انجام شد، گفت: پیکرهای پاک این شهدا اوایل هفته آینده برای انجام آزمایش‌های شناسایی به معراج شهدای تهران منتقل می‌شوند.

سرهنگ عشقی گفت: این شهدا در دو هفته اخیر در در مناطق عملیاتی ام الرصاص، شلمچه، غرب اروند، مجنون، شرق دجله، زید، کتیبان، زبیدات و فاو کشف شد‌ه‌اند و شهدای عملیات‌های رمضان، محرم، خیبر، بدر،‌ والفجر ۸، کربلای ۴ و تک‌های دشمن در مناطق فاو، شلمچه و زبیدات هستند.

وی افزود: امشب پس از نماز مغرب و عشاء اهالی اهواز در مراسم وداع با این شهدا در معراج شهدای این شهر شرکت خواهند کرد.