صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۰۵۸۴۹
تاریخ انتشار : ۲۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۸

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: همزمان با برپایی دومین نمایشگاه شمیم وحی ثبت نام در دوره جامع آموزش تدبر در قرآن کریم نیز انجام می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مؤسسه قرآن و عترت رهپویان امام رضا(ع) طی برپایی دومین نمایشگاه شمیم وحی از دانشجویان آقای علاقه‌مند در دوره جامع آموزش تدبر در قرآن کریم ثبت نام می‌‌کند.
این مؤسسه که سابقه برپایی 28 ترم کلاس‌های آموزش تدبر برای دانشجویان را داراست، از دانشجویان آقا و فارغ‌التحصیلان متولد 75 به بعد در این نمایشگاه با تخفیف نام‌نویسی می‌کند.
داوطلبان طی این دوره از سرفصل‌هایی چون تمرکز بر سوره‌های قرآن با محوریت معارف نظام‌مند و تمدن‌ساز قرآنی با روشمندی در فهم قرآن از طریق جلسات کارگاهی و مخاطب محور بهره‌مند می‌شوند.
گفتنی است؛ علاقه‌مندان برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانند به پایگاه اینترنتی مؤسسه به نشانی https://tadabor.ir مراجعه کنند. همچنین شنبه تا دوشنبه و پنجشنبه‌ها از ساعت ۹ تا ۱۵ با شماره ۷۷۶۲۵۸۰۲ تماس بگیرند.
یادآور می‌شود، دومین نمایشگاه فرهنگ قرآنی شمیم وحی ویژه تجهیز مؤسسات، مراکز و دارالقرآن شهر تهران از ۱۶ تا ۲۳ خردادماه از ساعت ۱۷ تا ۲۳ در باغ موزه دفاع مقدس پذیرای عموم علاقه‌مندان است.