صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۰۶۹۳۲
تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۹

گروه جامعه: در چند سال اخیر که ماه رمضان همزمان با ایام تعطیلی و تابستان شده است، بسیاری از خانواده‌ها علاقمند هستند که روزه‌هایشان را در فضای سبز همچون پارک‌ها افطار کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در چند سال اخیر که ماه رمضان با ایام تعطیلی دانش‌آموزان و رسیدن فصل تابستان همزمان شده است، بسیاری از خانواده‌ها برای پر کردن اوقات فراغت و استفاده از هوای خنک شبانه تهران علاقمند هستند که روزه‌هایشان را در فضای سبز همچون پارک‌ها افطار کنند و گروهی دیگر از خانواده‌ها هم سعی می‌کنند پس از افطار برای پیاده‌روی پارک را انتخاب کنند. اما آیا شرایط همه جا مهیا است؟

در این میان خانواده‌ها با حضور معتادان، ارازل و اوباش و یک سری از جوانان لاابالی روبه رو می‌شوند و شاهد رفتارهای ناهنجار در سطح پارک‌ها هستند تا جایی که برخی عطای حضور در فضای سبز را به لقایش بخشیده و ترجیح می‌دهند افطار را در خانه‌های‌شان بگذارنند. در همین جاست که برخی از رفتارهای نابه‌هنجار میان دختران و پسران، جای خالی نیروی انتظامی را به رخ می‌کشد؛ و مهر تاییدی بر وجود امنیت همراه با نظارت این نیروی خدوم می‌زند.

براساس مشاهدات خبرنگار ایکنا، پارک‌هایی همچون فردوس، ملت، ساعی، طالقانی در ایام افطار تا سحر از وضعیت مطلوبی برخوردار نیست، نور چراغ‌های اندک، حضور افراد با رفتارهای نابه‌هنجار، در خواب بودن حراست پارک‌ها و عدم نظارت مسئولان از جمله مواردی است که وضعیت پارک‌ها را در ایام ماه مبارک رمضان نابسامان کرده است.

آیا مسئولان در حوزه نیروی انتظامی و مدیریت شهری برنامه‌ای برای این روزهای سال مردم تهران دارند یا همچنان قرار است تاریکی پارک‌ها معضل جدیدی برای خانواده‌ها ایجاد کند؟ امیدواریم آرامش پارک‌ها در این ایام که همزمان با تابستان و ماه مبارک رمضان است، روز به روز بیشتر و نظارت مسئولان در این مورد تقویت شود.