صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۰۷۵۰۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۵۹

گروه فعالیت‌های قرآنی: حنانه خلفی، حافظ نوجوان کل قرآن کریم از غرفه ایکنا مستقر در بیست‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم بازدید کرد.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، حنانه خلفی، حافظ 10 ساله کل قرآن کریم با حضور در غرفه ایکنا مستقر در بیست و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن توضیحاتی در مورد روند یادگیری قرآن و همچنین جایگاه آن در زندگی‌ خود بیان کرد.
مشروح این گفت‌‌وگو به زودی منتشر می‌شود.



گفتنی است حنانه خلفی متولد ۲۲ آبان ۱۳۸۵ و نفر اول در رشته حفظ کل قرآن کریم است. حنانه، از نوابغ قرآنی ایران است که باوجود حفظ کل قران به روش های مختلف و کسب مقام نخست سی و هفتمین دوره مسابقات سراسری قران کریم، همچنان به مطالعه و بهره‎گیری از آیات نورانی خداوند ادامه می‎دهد و قصد دارد طبق قولی که به رهبر انقلاب داده، ترجمه کل قرآن را نیز فرا گیرد.

نظرات بینندگان
ناشناس
|
|
۲۲:۵۷ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
چه عجب بالاخره سنشو یه بار درست گفت.1_2 ماه پیش 8 سالش بود!