صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۰۹۶۴۶
تاریخ انتشار : ۰۴ تير ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۷

گروه اندیشه: نشست نقد و بررسی کتاب «تفاسیر صوفیانه قرآن از سده چهارم تا نهم» در شهر کتاب برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، نقد و بررسی کتاب «تفاسیر صوفیانه قرآن از سده چهارم تا نهم» با حضور دکتر نصرالله پورجوادی، دکتر محسن معینی و دکتر مهرداد عباسی سه‌شنبه (8 تیر)،‌ ساعت 16:30 در مرکز فرهنگی شهر کتاب، برگزار می‌شود.
این کتاب نخستین پژوهش جامع درباره‌ سهم صوفیان در تفسیر قرآن است و به تازگی با ترجمه زهرا پوستین‌دوز و به همت انتشارات حکمت منتشر شده است.
در این نشست مجموعه مطالعات قرآن و حدیث انتشارات حکمت معرفی می‌شود. علاقه‌مندان می‌توانند برای حضور در این نشست به مرکز فرهنگی شهر کتاب واقع در خیابان شهید بهشتی، خیابان شهید احمد قصیر (بخارست)، نبش کوچه‌ سوم مراجعه کنند.
گفتنی است در طی سده‌های چهارم تا نهم هجری که در نوشته‌های غربی به دوره‌ی اسلام کلاسیک معروف است، مهم‌ترین و تاثیرگذارترین تفسیرها بر قرآن تالیف شده‌اند. کتاب «تفاسیر صوفیانه‌ قرآن از سده‌ی چهارم تا نهم» نوشته‌ کریستین سندز نگاهی به میراث تفسیری صوفیه در این چند سده دارد و به اقوال و آثار صوفیان بزرگی چون سلمی، قشیری، غزالی، رشید‌الدین میبدی، روزبهان بقلی و عبدالرزاق کاشانی می‌پردازد.
میثم قهوه‌چیان