صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۰۹۹۷۴
تاریخ انتشار : ۰۴ تير ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۸

گروه دانشگاه: مدیر اجرایی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تربیت مدرس به تشریح جزئیات مراسم شب‌های قدر در مسجد این دانشگاه پرداخت.

مهدی قاسمی، مدیر اجرایی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تربیت مدرس در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، با اشاره به برگزاری مراسم شب‌های قدر در مسجد دانشگاه تربیت مدرس بیان کرد: در شب‌های قدر این مراسم از ساعت 22:30 آغاز می‌شود.
وی افزود: حجت‌الاسلام والمسلمین فلاح رفیع، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تربیت مدرس سخنران این مراسم خواهد بود.
قاسمی همچنین بیان کرد: مراسم نوحه‌خوانی شهادت حضرت امیرالمؤمنین(ع) را نیز در این ایام داریم، همچنین کاتوزیان، عشرتی و پویا مداحی مراسم را برعهده دارند، از یک قاری کشوری نیز برای مناجات‌خوانی دعوت شده است.