صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۱۰۲۱۱
تاریخ انتشار : ۰۵ تير ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۷

گروه جهاد و حماسه: شانزدهمین اجتماع مدافعان حرم دوشنبه، 7 تیرماه با گرامیداشت شهدای تیپ زینبیون در میدان امام حسین(ع) تهران برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، شانزدهمین اجتماع بزرگ مدافعان حرم در گرامیداشت شهدای تیپ زینبیون برگزار می‌شود. این مراسم دوشنبه، 7 تیرماه مصادف با سالروز شهادت امیرمومنان علی(ع) از ساعت 18 در میدان امام حسین(ع) تهران برگزار خواهد شد.

حجت‌الاسلام علیرضا پناهیان سخنران اصلی این مراسم است و مهدی میرداماد، حسین سیب‌سرخی، روح‌الله بهمنی و عبدالرضا هلالی با مرثیه‌سرایی و نوحه‌خوانی به اجرای برنامه خواهند پرداخت.

تیپ زینبیون متشکل از شیعیان پاکستانی است که داوطلبانه برای دفاع از حرم حضرت زینب(س) عازم سوریه شده‌اند و در قالب این تیپ، در حال دفاع از حرم اهل بیت(ع) در این کشور هستند. بسیاری از شهدای تیپ زینبیون در گلزار شهدای شهر قم به خاک سپرده شده‌اند.