صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۱۰۶۵۹
تاریخ انتشار : ۰۶ تير ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۴

گروه جامعه: مراسم شب‌‌های قدر از ساعت 10 امشب در حیاط و محوطه شیرخوارگاه آمنه برگزار می‌‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شیرخوارگاه آمنه در شب‌های قدر میزبان مردم مشتاق شب‌زنده‌داری است. این مراسم از ساعت 10 در محوطه و حیاط این مرکز نگه‌داری از کودکان بی‌سرپرست برگزار می‌شود.

در این مراسم بچه‌های این مرکز که از نظر سنی به حد فهم شب‌های قدر رسیده‌اند در این مراسم در کنار مردم حضور دارند.

علاوه بر این مراسم، «شب‌های مهربانی» عنوان نمایشگاهی است که از اول ماه مبارک رمضان تا پایان این ماه هر شب از ساعت 19 تا 22 در شیرخوارگاه آمنه برگزار می‌شود.

در این نمایشگاه غرفه‌هایی شامل غرفه پیشگیری از اعتیاد و ارائه مشاوره رایگان در حوزه اعتیاد، غرفه مشاوره ژنتیک و پیشگیری از معلولیت که در آن غربالگری بینایی برای کودکان سه تا 6 سال به صورت رایگان انجام می‌شود، غرفه ارائه محصولات و تولیدات مددجویان و غرفه‌های مربوط به اطلاع‌رسانی در خصوص فعالیت‌های اجتماعی، شیرخوارگاه‌ها و مراکز نگه‌داری فرزندان بی‌سرپرست بهزیستی است.

همچنین در بخشی از این نمایشگاه بازدید‌کنندگان می‌توانند برای حمایت از کودکان بی‌سرپرست شیرخوارگاه آمنه و سایر مراکز نگه‌دای از کودکان بی‌سرپرست، معلولان و زنان سرپرست خانوار اعلام آمادگی کرده و فرم‌های ویژه این کار خیر را پر کنند.

بخشی از نمایشگاه نیز مربوط به بخش داوطلبان سازمان بهزیستی است که افراد می‌‌توانند با مراجعه به این غرفه عضو داوطلب سازمان بهزیستی شوند و بسته به مهارت و امکاناتشان به بهزیستی کمک کنند.

برگزاری جنگ‌های شبانه با حضور هنرمندان و گروه‌های هنری نیز بخش دیگری از این نمایشگاه شب‌های مهربانی است.