صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۱۱۴۳۲
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۵

گروه بین‌الملل: پلیس ایالت پنجاب هند سه نفر از عاملان اهانت جمعه شب گذشته به قرآن کریم و ایجاد اغتشاش در شهر «مالیرکوتله» را دستگیر کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «هندوستان تایمز»، پلیس هند اعلام کرد: عامل اصلی ایجاد این مشکلات فردی به نام «ویجای کومار» است که یک اسلام‌ستیز بوده و قصد داشته با اهانت به قرآن، در جامعه اغتشاش و خشونت ایجاد کند.
همچنین گفته می‌شود که وی مسئول اغتشاشاتی مشابه در گذشته در ایالت اوتار پرادش هند بوده است.

این فرد دارای عقاید افراط‌گرایانه و نفرت از مسلمانان است.

جمعه شب، چهارم تیرماه، صفحاتی از قرآن در شهر مالیرکوتله پنجاب پیدا شد و حدود ساعت ۱ بامداد گروهی در اعتراض به این مسئله اغتشاشاتی ایجاد کردند.

پلیس پنجاب با تنظیم سه گزارش مختلف، به دنبال عاملان اهانت به قرآن، معترضان اغتشاش‌گر و نیز وارد آورندگان خسارت به دارایی‌های عمومی و شخصی بود.

250 نفر در این راستا به عنوان مظنون ثبت شدند که پس از بازجویی‌ها سه عامل اصلی اهانت به قرآن شناخته و دستگیر شدند.