صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۱۲۴۸۷
تاریخ انتشار : ۱۳ تير ۱۳۹۵ - ۲۲:۵۹

گروه سیاسی: سخنگوی وزارت امور خارجه با محکوم کردن حادثه تروریستی در پایتخت بنگلادش گفت: اکنون جا دارد جهان به ندای صلح‌جویانه جمهوری اسلامی ایران برای مبارزه‌ای بی‌امان و جدی با تروریسم و افراطی‌گری گوش فرادهد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از اداره کل دیپلماسی رسانه‌ای وزارت امور خارجه، بهرام قاسمی سخنگو و رئیس مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه ای وزارت امور خارجه پس از روشن شدن ابعاد حادثه تروریستی در پایتخت بنگلادش ضمن محکوم کردن آن، با خانواده قربانیان کشته شده این حادثه، دولت و ملت بنگلادش و تمامی بازماندگان ابراز همدردی کرد.

وی گفت: این اقدام شوم بار دیگر چهره کریه تروریسم و کشتار مردم بی‌گناه را نشان داد و ثابت می‌کند تروریسم حد و مرز، ملیت، مذهب و جغرافیا نمی‌شناسد و مبارزه با آن هم در گرو همکاری دسته‌جمعی تمام کشورها می‌باشد.

بهرام قاسمی افزود: اکنون جا دارد جهان به ندای صلح‌جویانه جمهوری اسلامی ایران برای مبارزه‌ای بی‌امان و جدی با تروریسم و افراطی‌گری گوش فرادهد.

سخنگوی وزارت امور خارجه یادآور شد این کشتار فجیع در هر جا به همان اندازه زشت و دردناک است و جا دارد به یک میزان به این فجایع پرداخته و برای آن چاره‌جویی شود.

بهرام قاسمی در ادامه گفت: داشتن استانداردهای دو گانه و متفاوت نسبت به اقدامات هولناک تروریستی و افراطی‌گرا و تکفیری در این منطقه بی‌شک علاوه بر ایجاد بی‌ثباتی و ایجاد عدم امنیت و افزایش خشونت، صلح و امنیت بین المللی را به خطر می‌اندازد. تمامی کشورهای صلح‌دوست جهان لازم است با فشار بر حامیان این گروه‌های افراط‌گرا در کاهش این جنایات ضد بشری تلاش نمایند.