صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۱۴۳۵۸
تاریخ انتشار : ۲۲ تير ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۷

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: تعداد 60 نفر از قرآن‌آموزان مؤسسه فجر نور شهرستان شهریار در طرح «آیه‌های همدلی» شرکت می‌کنند.

قشلاقی،‌ مدیر مؤسسه قرآن و عترت فجر نور شهرستان شهریار در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، بیان کرد: طرح آیه‌های همدلی طرحی سراسری است که در سطح شهرستان شهریار نیز اجرا خواهد شد.

قشلاقی با اشاره به اینکه این طرح قرآنی ویژه حفظ و مفاهیم سوره مبارکه «حجرات» است، تصریح کرد: تعداد 60 نفر از قرآن‌آموزان مؤسسه فجر نور شهرستان شهریار نیز در این طرح شرکت دارند.

وی در ادامه با بیان اینکه این طرح اوایل شهریورماه سال جاری اجرا خواهد شد، افزود: هم‌اکنون نیز قرآن‌آموزان مؤسسه در حال آماده‌سازی خود جهت شرکت در این طرح قرآنی هستند.

مدیر مؤسسه فجر نور شهرستان شهریار تصریح کرد: علاقه‌مندان برای آشنایی بیشتر با مؤسسه و فعالیت‌های قرآنی آن می‌توانند به شعب مختلف مؤسسه در سطح شهرستان شهریار مراجعه کنند.