صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۱۵۶۸۱
تاریخ انتشار : ۲۷ تير ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۷
در دهه کرامت انجام می‌شود؛

گروه جامعه: دبیر کانون مساجد کشور از هدف‌گذاری 4 هزار مسجد برای برگزاری بیش از 60 هزار برنامه ویژه دهه کرامت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام و المسلمین حمیدرضا ارباب سلیمانی، دبیر کانون‌های مساجد کشور در نشست خبری این جشنواره با اشاره به اهمیت ساماندهی جریانات مردمی در مناسبت‌های مذهبی و مسئولیت کانون‌های مساجد کشور در بخش مردمی چهاردهمین جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع) عنوان کرد: امیدواریم با توجه به وجود 80 هزار مسجد در کشور از ظرفیت‌ بالقوه‌ای آنها برای حضور مردم به وجود‌ می‌آورند استفاده شود.

وی افزود: یکی از برنامه‌های کانون‌های مساجد برگزاری مراسم شکرگزاری برای حضور مزار امام رضا(ع)، حضرت معصومه(س) و امام زاد‌گان بی‌شمار در کشور است.

سلیمانی ترویج فطرت معنوی با استفاده‌ از آموزه‌های بزرگان دین را از جمله دیگر محورهای جشنواره‌ چهاردهم خواند و بیان کرد: باید از ظرفیت‌ آموزه‌های دینی ائمه اطهار(ع)، علما و عرفا برای گسترش معنویت در جامعه استفاده کرد که در این زمینه جشنواره امام رضا(ع) بهترین فرصت را در اختیار ما می‌گذارد.

وی ادامه داد: معرفی دهه کرامت به عنوان مهمترین زمان برای جشن و سرور مسلمانان نیز یکی از اهداف بخش مردمی جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع) است.

دبیر چهاردهمین جشنواره امام رضا(ع)، در ادامه با اشاره به ضرورت راه‌اندازی کارگروه‌های مختلف شورای عالی جشنواره بین‌المللی امام رضا اظهار کرد: کارگروه‌های مختلف و تخصصی برای رسیدن به اهداف گوناگون جشنواره‌ بین‌المللی راه‌اندازی شده است.

وی این کارگروه‌ها را کارگروه حوزه علمیه، بقاع متبرکه، دانشگاهیان، رسانه ملی، نیروهای مسلح، بسیج مستضعفین، بانوان، ورزش و جوانان و دانش‌آموزان خواند.

سلیمانی با تأکید بر اهمیت آسیب‌شناسی جشنواره‌های پیشین عنوان کرد: تا کنون 6 جلسه آسیب‌شناسی برگزار شده که آخرین آن 20 تیرماه در آستان مقدس حضرت علی ابن حسن(ع) شاهچراغ برگزار شد.

وی مهترین هدف شورای عالی جشنواره را حفظ جایگاه مردمی آن خواند و گفت: ما بیشترین تلاش خود را برای جلوگیری از جایگزینی نهادهای دولتی به جای نهادهای مردمی انجام می‌دهیم و در این راستا از ظرفیت فضای مجازی برای ترغیب مردم همچنین پیشگیری از ورود بدعت‌‌های نامناسب به این جشنواره بهره‌ می‌گیریم.

سلیمانی در ادامه به نحوه مشارکت مساجد کشور پرداخت و خاطرنشان کرد: سعی داریم از مشارکت 20 هزار کانون مساجد استفاده کنیم همچنین برای 4 هزار مسجد کشور نیز هدف گذاری شده و بیش از 60 هزار برنامه در آنها برگزار می‌شود.