صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۱۹۱۱۱
تاریخ انتشار : ۱۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۳

گروه بین‌الملل: دوره جامع آموزش قرآن به همت مرکز قرآنی وابسته آستان مقدس حضرت عباس(ع) شعبه لندن در شهر «کینگستن هال» انگلیس برگزار شد.



به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از وب‌سایت شبکه جهانی کفیل، این دوره جامع قرآنی شامل آموزش قواعد تلاوت، وقف و ابتدا و تفسیر قرآن بر اساس روایات اهل بیت(ع) بود.
در دوره جامع آموزش قرآن که در شهر کینگستن هال برگزار شد، تعداد زیادی از علاقه‌مندان به علوم قرآنی حضور داشتند.
این دوره در دو بخش نظری و عملی، با به‌کارگیری روش‌های تخصصی مناسب با دروس و سطح داوطلبان و با نظارت سید حیدر الموسوی، از کارکنان شعبه لندن مؤسسه قرآن آستان مقدس حضرت عباس(ع) برگزار شد.
شیخ ضیاء‌الدین الزبیدی، مدیر مرکز علوم، چاپ و تفسیر قرآن وابسته به آستان مقدس حضرت عباس(ع) درباره اهداف این دوره گفت: شعبه لندن مرکز قرآنی آستان مقدس با هدف شناسایی استعدادها و ظرفیت‌های قرآنی در لندن تأسیس شده و این دوره نیز در راستای تحقق این هدف برگزار شد.
وی تصریح کرد: تربیت معلم و مدرس برای آموزش در شعبه لندن مرکز قرآنی وابسته به آستان عباسی از دیگر اهداف آموزش افراد در این دوره تخصصی بود.
الزبیدی در پایان اظهار کرد: در پایان دوره جامع آموزش قرآن کریم در کینگستن هال، به شرکت‌کنندگان گواهینامه پایان‌ دوره اهدا شد.