صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۲۰۴۳۹
تاریخ انتشار : ۱۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۹

گروه بین‌الملل: دانشگاه الازهر و شوقی علام، سوء قصد به جان مفتی سابق مصر را محکوم و بر اهمیت مبارزه با افراط‌گرایی تأکید کردند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری مصر الیوم، علمای الازهر با صدور بیانیه‌ای حادثه جنایتکارانه تلاش برای ترور مفتی اعظم سابق را به شدت محکوم و برای سلامت کل مردم مصر دعا کردند.
شوقی علام، مفتی اعظم مصر نیز در بیانیه‌ای، سوء قصد به جان علی جمعه را محکوم و تأکید کرد: افراط‌گرایان و تروریست‌ها می‌خواهند ندای حق را، که مخالف با اعمال آن‌هاست، از بین ببرند و باید با این افراد مبارزه کرد.
ابراهیم نجم، سخنگوی مرکز صدور فتوای مصر، نیز گفت: شیخ علی جمعه در سلامت کامل به سر می‌برد.
از سوی دیگر جان کاسن، سفیر انگلیس در مصر، نیز این حادثه را محکوم کرد.
«سواعد مصر-حسم»؛ مسئول ترور نافرجام علی جمعه
به گزارش منابع خبری مصر، گروه موسوم به «سواعد مصر-حسم» مسئولیت سوء قصد تروریستی روز گذشته به علی جمعه، مفتی سابق مصر را در شهرک ششم اکتبر در استان جیزه مصر بر عهده گرفت.
این گروه با صدور بیانیه‌ای در شبکه‌های اجتماعی، مسئولیت این سوء قصد را که با تیراندازی افراد این گروه به مفتی سابق در مقابل منزلش در منطقه ششم اکتبر صورت گرفت، بر عهده گرفت.
در بیانیه این گروه از زخمی شدن محافظان علی جمعه و اینکه افراد گروه سواعد مصر در کمین مفتی سابق نشسته بودند، خبر داده شده است.
این گروه همچنین به انتقال وی به بیمارستان از سوی مردم اشاره کرده است.
 علی جمعه مفتی سابق مصر و عالم بزرگ اهل سنت این کشور جمعه، 15 مرداد، وقتی قصد داشت برای قرائت نماز جمعه وارد مسجد جامع شهر ششم اکتبر از توابع استان جیزان مصر شود، مورد حمله و سوءقصد افراد ناشناس قرار گرفت که بر اثر آن محافظ علی جمعه زخمی ولی به خود او صدمه‌ای وارد نشد.
 علی جمعه طی سال‌های اخیر به دلیل گرفتن مواضع تند علیه تروریست‌های تکفیری و حمایت از السیسی، رئیس جمهور این کشور به شدت باعث عصبانیت جریان‌های افراطی مصری شده است.