صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۲۳۲۳۷
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۷

گروه حوزه‌های علمیه: نشست علمی «نقش بحارالانوار در احیای حدیث شیعه» از سوی انجمن حدیث حوزه علمیه برگزار خواهد شد.

حجت‌الاسلام علی توحیدی‌نژاد، دبیر انجمن حدیث حوزه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) گفت: انجمن حدیث حوزه در راستای گفتمان سازی روایی و حدیثی و بررسی موضوعاتی از این دست به مناسبت‌های مختلف نشست‌های علمی را با حضور رسانه‌ها در دستور کار خود قرار داده است.
وی افزود: در همین راستا و در ادامه فعالیت‌های گذشـته هفته قبل نیز نشستی به مناسبت میلاد با سعادت امام رضا(ع) در زمینه نقش امام رضا(ع) در روایات شیعه با حضور یکی از استادان حوزه برگزار شد.
توحیدی‌نژاد بیان کرد: روز شنبه 30 مردادماه روز بزرگداشت علامه مجلسی است و به همین مناسبت نشست علمی نقش بحارالانوار در احیای حدیث شیعه با حضور یکی از صاحبنظران در ساختمان انجمن‌های علمی برگزار خواهد شد.
توحیدی‌نژاد تصریح کرد: در این نشست علمی حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسین بهرامی، عضو هیئت مدیره و قائم مقام مرکز کامپیوتری نور به بحث در این زمینه می‌پردازد.