صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۲۳۴۰۱
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۴
حجت‌الاسلام قریشی:

گروه دانشگاه: معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها معتقد است: وجود فضای نقد عالمانه در دانشگاه پيش زمينه تحقق كرسی‌های آزاد انديشي و نهضت آزاد فكری در دانشگاه است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌‌الاسلام و المسلمین میرمجید سیدقريشی با اشاره به لزوم تعامل بيشتر مسئولان دانشگاهی با تشكل‌های انقلابی، گفت: در شأن يك محيط آكادميك نيست كه به خاطر چند علامت تعجب در يك بيانيه يا يك نظر انتقادی در خصوص برجام تشكل‌های انقلابی را تحت فشار قرار دهند.

قریشی در خصوص پیرامون برخی از رویداد‌های دانشگاهی، گفت:‌ دانشگاه محل تضارب آرا و افكار در چارچوب قانون بوده و مسئولان دانشگاهی بايد با سعه صدر بيشتری با دانشجويان برخورد كنند. برنتابیدن اینکه در يك دانشگاه مسئولان فرهنگی يك بيانيه دانشجويی كه معمول و رايج هست و اعلام جرم و شكايت، پذيرفتنی نيست.

وی افزود:‌ رهبر معظم انقلاب از تشكل‌های انقلابي خواسته‌اند مواضع و بيانيه‌های خود را در تريبون‌های رسمی مانند نماز جمعه بيان كنند و رويكرد انقلابی خود به آرمان‌های انقلاب حفظ کنند و مسئولان بايد با اين رويكرد با دانشجويان تعامل داشته باشند.

قريشي در پایان گفت: وجود فضای نقد عالمانه در دانشگاه پيش زمينه تحقق كرسی‌های آزاد انديشي و نهضت آزاد فكری در دانشگاه است.