صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۲۷۴۱۶
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۵

گروه بین‌الملل: شهر کوچک و سوت و کور «کامینی» در ایتالیا با ورود پناهجویان مسلمان سوری جان تازه‌ای یافته و رنگ زندگی به خود گرفته است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «WB»، گروهی از پناهجویان سوری که به خاطر جنگ کشور خود را ترک کردند، در شهر «کامینی» در جنوب ایتالیا با آغوش باز پذیرفته شدند.

برعکس وضعیت مهاجران در نقاط دیگر، شهر کوچک کامینی میزبان خوبی برای مهاجران مسلمان شدند و از زمان ورود مسلمانان روح تازه‌ای به این شهر کوچک دمیده شده است.

رزاریا زلزولو، رئیس تعاونی این شهر کوچک می‌گوید: با ورود مهاجران کسب و کار در این شهر رونق گرفته است.

وی افزود: ما در ابتدا فقط می‌خواستیم به پناهجویان بی‌خانمان کمک کنیم و نمی‌دانستیم که حضور آنان منبعی برای اقتصاد بهتر و کار بیشتر خواهد شد.

بنابر آمار سازمان بین‌المللی مهاجرت، در سال جاری تاکنون حدود 105 هزار پناهجو و مهاجر با قایق به ایتالیا رسیده‌اند.

حدود 3 هزار مرد، زن و کودک نیز در همین فاصله زمانی در این راه جان خود را از دست داده‌اند.