صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۲۸۵۴۷
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۴

کانون خبرنگاران نبأ: رئیس بنیاد پژوهش و نشر مسجد مقدس جمکران گفت: هم افزایی سازمان‌ها و نهادهای فرهنگی برای ترویج فرهنگ صحیح مهدویت در عالم ضروری است.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، رییس بنیاد پژوهش و نشر مسجد مقدس جمکران با معاون فرهنگی مجمع جهانی اهل بیت علیهم السلام دیدار و گفت‌وگو کرد. طرفین در این جلسه در زمینه گسترش همکاری‌ها به ویژه در موضوعات علمی بحث و تبادل نظر کردند.

راه‌اندازی کارگروه بین الملل ستاد هماهنگی فعالیت‌های مهدوی، راه اندازی میز حل مسائل بین الملل مسجد جمکران و همکاری در برگزاری دومین همایش علمی «لقاءالحسین علیه السلام» از مهمترین موضوعات مطرح شده در این جلسه بود.

سید مجید امامی، رییس بنیاد پژوهش و نشر مسجد جمکران در این دیدار گزارشی از عملکرد این بنیاد در یک سال گذشته ارائه کرد و هم افزایی ارگان‌های فرهنگی به خصوص سازمان‌ها و نهادهای تبلیغی بین‌المللی برای ترویج فرهنگ صحیح مهدویت در جهان را ضروری دانست.

حجت‌الاسلام ایمانی‌مقدم، معاون فرهنگی مجمع جهانی اهل بیت(علیهم السلام) نیز بر استفاده از ظرفیت مسجد مقدس جمکران به عنوان میعاد منتظران عالم و بهره مندی این مکان مقدس از ظرفیت دفاتر فعال مجمع جهانی اهل بیت علیهم السلام در خارج از کشور برای تبلیغ شایسته مباحث مهدوی در بین ملت های غیرشیعی و حتی غیرمسلمان تأکید کرد.