صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۲۹۱۵۳
تاریخ انتشار : ۲۰ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۱
رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی:

گروه حوزه‌های علمیه: رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با اشاره به عظمت و عمق فاجعه منا گفت: عظمت و عمق فاجعه منا به حدی هست که می‌تواند افکار عمومی جهان را برای سقوط آل‌سعود آماده کند و تنفر از این رژیم را در سطح جهانی رقم بزند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) حجت‌الاسلام والمسلمین نجف لک‌زایی، رئیس پژوهشگاه فرهنگ و علوم اسلامی امروز 20 شهریورماه در همایش بررسی ابعاد سیاسی حقوقی فاجعه منا گفت: قرار شد ابعاد حقوقی و سیاسی فاجعه منا در دفتر تبلیغات پیگیری شود لذا کمیته علمی در پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی شکل گرفت و با همکاری کمیسیون حقوق بشر اسلامی، مجموعه خوبی برای این مسئله فراهم شد.
وی افزود: فاجعه منا را باید فراتر از پیگیری و بررسی یک فاجعه قرار دهیم زیرا عظمت و عمق آن به حدی هست که قادر است افکار عمومی جهان را برای سقوط آل سعود آماده کند و تنفر از این رژیم را در سطح جهانی رقم بزند.
لکزایی بیان کرد: در گزارش روزنامه الاخبار آمده است که طبق اسناد خود سعودی‌ها، بیش از 90 هزار نفر در مراسم حج در 14 سال گذشته از بین رفته و کشته شده‌اند و در فاجعه منا نیز آمار هفت هزار نفر حداقلی، است که حتما بیشتر از این مقدار است.
وی تاکید کرد: آسیب‌شناسی باید در درون ngoها و مجامع علمی و حقوقی غیردولتی و ... صورت بگیرد و این فاجعه را با توجه به بحران مشروعیت و مشارکت و ناکارآمدی و ... آل سعود مبدایی برای نابودی این رژیم قرار دهیم.
وی از تشکیل دو پنل تخصصی در ابعاد سیاسی و حقوقی بعد از افتتاحیه این همایش خبر داد و گفت: این همایش کاملا علمی است لذا متخصصان و اهل فن در این مراسم به بررسی این ابعاد خواهند پرداخت.