صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۲۹۲۷۲
تاریخ انتشار : ۲۰ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۱

گروه سلامت: کمیته امداد امام (ره) همزمان با عید سعید قربان کمیته امداد امام خمینی(ره) از آمادگی این نهاد برای جمع آوری نذورات و کمک‌های مردم نیکوکار در دفاتر و ادارات کمیته امداد در سراسر کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) همزمان با عید سعید قربان کمیته امداد امام خمینی(ره) بر آمادگی این نهاد برای جمع آوری نذورات و کمک‌های مردم نیکوکار در دفاتر و ادارات کمیته امداد در سراسر کشور خبر داد.

هموطنان خیر و نیکوکار در روز عید سعید قربان می‌توانند همانند سال گذشته گوشت قربانی و نذورات خود را از  طریق دفاتر کمیته امداد در سراسر کشور، مصلی‌های نماز جمعه، میادین اصلی، امامزادگان و مراکز فروش و ذبح دام در سراسر کشور تحویل دهند تا بین نیازمندان توزیع شود.

هر سال کمیته امداد در عید سعید قربان، گوشت قربانی را در بین خانواده‌های مورد حمایت توزیع می‌کند و امسال نیز با همکاری ائمه جماعات، هیئت امنای مساجد و معتمدین محلات، نذورات هموطنان جمع‌آوری وتلاش خواهدشد گوشت‌های جمع آوری شده و کمک‌های نقدی به نیازمندان واقعی  اختصاص یابد.

همچنین  هموطنان عزیز می‌توانند نذورات خود را از طریق سامانه #٨٨٧٧ * و یا شماره حساب ملی  ۰۱۰۲۳۴۰۲۳۴۰۰۶  به سهولت پرداخت کنند.

لازم به ذکر است: در سال گذشته مردم نیکوکار  و متدین کشورمان ۲۷ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان نذورات عید سعید قربان  به کمیته امداد پرداخت کردند که بین نیازمندان توزیع شده است.