صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۲۹۹۵۷
تاریخ انتشار : ۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۶
مولوی حبیب‌الله حسام:

گروه بین‌الملل: رئیس شورای اخوت اسلامی افغانستان در دیدار با رایزن فرهنگی كشورمان در کابل، گفت: مدیریت حج باید با جهان اسلام باشد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و  ارتباطات اسلامی، رضا ملکی، رایزن فرهنگی ایران در کابل دیروز، 22 شهریورماه ضمن حضور در شورای اخوت اسلامی با مولوی حبیب‌الله حسام، رئیس این شورا دیدار و گفت‌وگو كرد.
در این دیدار، ملکی ضمن عرض تبریک عید سعید قربان برای دولت و ملت مسلمان افغانستان آرزوی عزت و سربلندی همراه با صلح و امنیت كرد و درباره موضوعات فرهنگی دو كشور، چون فاجعه منا بحث و تبادل نظر شد.
مولوی حبیب‌الله حسام طی سخنانی، اظهار كرد: اگر دولت عربستان مدیریت صحیح در مراسم حج داشته باشد از حوداث خون‌بار در مراسم حج جلوگیری می‌شود.
رئیس شورای اخوت اسلامی ادامه داد: مدیریت ریاض در برگزاری مراسم سال‌های گذشته ضعیف بوده است و این کشور توان مدیریت مراسم حج را ندارد.
وی افزود: ضعف مدیریت سعودی‌ها باعث بروز فاجعه می‌شود؛ بنابراین باید شورای عالی با مشارکت جهان اسلام ایجاد شود و مدیریت حج به وسیله دنیای اسلام به صورت مشترک صورت گیرد.
مولوی حبیب‌الله حسام همچنین، اظهارات مفتی وهابی عربستان را محکوم و این‌گونه اظهارات را عامل تفرقه در جهان اسلام دانست.