صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۳۰۵۱۱
تاریخ انتشار : ۲۶ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۳

گروه بین‌الملل: «عائض القرنی»، از مفتیان وهابی سعودی که دارای افکار و اندیشه‌های متحجر و متعصبانه‌ای است همصدا با مفتی اعظم این کشور، ایران را کشوری «مجوسی و صفوی» و منشأ تروریسم در دنیا معرفی کرد(!)



به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، عائض القرنی، در پیامی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی توئیتر ادعا کرد که مراسم حج امسال صد در صد موفقیت‌آمیز برگزار شد.

وی در ادامه این پیام مدعی شد که دلیل موفقیت‌آمیز بودن حج امسال، حضور نداشتن حجاج ایرانی بود.

این مفتی تکفیری سعودی، ایران را کشور صفوی و مجوسی و منشأ تروریسم در دنیا توصیف کرد!

«عبدالعزیز آل شیخ»، مفتی اعظم عربستان نیز پیشتر در اظهاراتی مشابه مدعی شده بود: «ایرانی‌ها مسلمان نیستند، بلکه مجوسند و دشمنی آن‌ها با مسلمانان مسئله قدیمی است».

ادعای مفتی‌های سعودی علیه ایران و تلاش آنان برای تکفیر مردم ایران و نامسلمان (مجوس) خواندن آنان درحالی است که کمتر از یک ماه قبل بیش از 200 عالم اهل تسنن از جمله شیوخ الازهر مصر پس از شرکت در نشستی در چچن، سلفی‌گری و وهابیت را خارج از اهل تسنن دانستند. در کنفرانس مذکور هیچکدام از مفتی‌ها و به اصطلاح علمای وهابی سعودی دعوت نشده بودند.

به عقیده کارشناسان، وهابیت منشأ اصلی تروریسم و افراطی‌گری در مناطق مختلف دنیا است و وهابی‌ها و پیروان وهابیت سعی می‌کنند برای مقابله با دیگران، آنان را تکفیر و غیرمسلمان توصیف کنند.