صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۳۰۷۲۹
تاریخ انتشار : ۲۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۶

گروه ادب: اولین شب شعر غدیر و پایداری در مسجد جامع حضرت ولیعصر(عج) خانی‌آباد نو برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، اولین شب شعر غدیر و پایداری به مناسبت عید سعید غدیر خم و بزرگداشت دهه امامت و ولایت و نیز هفته دفاع مقدس به همت شورای فرهنگی مسجد جامع حضرت ولیعصر(عج) خانی‌آباد نو و پایگاه مقاومت بسیج حر برگزار می‌شود.

همچنین، این مراسم معنوی با حضور شاعران آئینی و انقلابی روز سه‌شنبه، 30 شهریورماه جاری بعداز اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء در محل مسجد جامع حضرت ولیعصر(عج) خانی‌آباد نو برگزار خواهد شد.

اساتید و شاعرانی از جمله رحیم زریان، حسین اسرافیلی، رضا اسماعیلی و مجید بوربور در این مراسم که تحت نظارت و مدیریت حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی و توسط برادران پایگاه مقاومت بسیج حر برگزار می‌شود، حضور خواهند داشت.

یادآور می‌شود، علاقه‌مندان برای شرکت در این مراسم معنوی می‌توانند به محل مسجد جامع حضرت ولیعصر(عج) واقع در تهران، خانی‌آباد نو، ابتدای ۲۰ متری میعاد، خیابان شهید لطیفی مراجعه کنند.