صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۳۱۸۱۹
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۷

بیشتر حوزه صادرات ما کشورهای حاشیه خلیج فارس، عراق و افغانستان است.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، ایلنا نوشت: پیمان فروهر دبیر کل انجمن آب‌های معدنی و آشامیدنی ایران درباره میزان تولید و صادرات طی سال گذشته گفت:سال گذشته ما یک میلیارد و 200 میلیون لیتر تولید داشتیم که 40 درصد تولید در صنعت ما نیم لیتری و 60 درصد 1.5 لیتری است و در که 500 میلیون لیتر آن نیم لیتری بوده است.

وی با بیان اینکه کرایه حمل و نقل در صنعت آب بسته بندی بسیار اثرگذار است، افزود: با توجه به اینکه محموله‌های صادراتی ما حجیم و سنگین است بنابراین کرایه حمل در رقابت بسیار در بازارهای هدف اثرگذار است.

فروهر تصریح کرد: چون هر سال حامل‌های انرژی افزایش پیدا می‌کند که لجستیک و هم حمل‌ونقل هم زیرشاخه آن است لذا کالاهای صادرتی ما نیز به لحاظ قیمت تغییر می‌کند و قدرت رقابتی ما هم نسبت به دیگر کالاهای صادرتی کاهش می‌یابد.

وی با اشاره به درآمد 6 میلیون دلاری حاصل از صادرات طی سال گذشته، اظهار داشت: بازار صادرات کیفیت بسته بندی ثابت می‌خواهد مثلا کیفیت لیبل باید برای حداقل 5 سال ثابت و بدون تغییر باشد اما با توجه به تحریم‌ها، نوسان در کیفیت بسته بندی و همچنین عدم حضور موثر در نمایشگاه‌های بین المللی همواره روند صادرات ما سیر نزولی داشته است.

دبیر کل انجمن آب‌های معدنی و آشامیدنی ایران ادامه داد: متاسفانه طی 8 سال گذشته شرکت‌های تولیدی ایران به دلیل ضعف منابع مالی دچار رکود شدند و توان شرکت در نمایشگاه‌های بین المللی را ندارند.

وی خاطرنشان کرد: بیشتر حوزه صادرات ما کشورهای حاشیه خلیج فارس، عراق و افغانستان است اما جنگ‌های داعشی و داخلی و ناامنی برای بازرگانان و تجار روی صادرات به عراق تاثیر گذاشته و میزان صادرات را کاهش داده است.