به گزارش کانون خبرنگاران
ایکنا،
نبأ به نقل از پایگاه خبری آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) آیتالله سید محمد سعیدی ظهر روز چهارشنبه 31 شهریورماه در آیین رونمایی از کتاب نفیس خطبه حضرت زهرا(س) که در سالن محراب حرم مطهر برگزار شد، گفت: در گسترش واقعه غدیر، هر اقدامی که انجام شود، ارزشمند و وظیفهای دینی بر دوش افراد است.
تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) با بیان این که هر کس به اندازه توان خود موظف به ابلاغ جلوههای روز غدیر است، ادامه داد: غدیر به اندازهای اهمیت دارد که خداوند در چند مرحله نسبت به اعلام آن و آگاهسازی مردم نسبت به این مهم اقدام کردهاند.
وی نخستین مرحله را دستور حضرت حق به نبی مکرم اسلام(ص)، مبنی بر ابلاغ امر الهی و اعلام ولایت و خلافت حضرت علی(ع) در سوره مبارکه مائده عنوان کرد و گفت: مرحله دوم ابلاغ این مسئله مهم اسلامی، خطبه بلند و رسای حضرت محمد(ص) و اعلام خلافت و جانیشینی امیرالمؤمنین علی(ع) در روز غدیر بود.
آیتالله سعیدی افزود: مرحله سوم در اعلام خلافت امیرالمؤمنین(ع)، خطبه حضرت زهرا(س)، مشهور به خطبه فدکیه است که این بانوی بزرگ اسلام این خطبه را با محوریت ولایت علی(ع)، با مطالب عرشی از توحید و نبوت و امامت ایراد کردند.
وی با ضروری دانستن توجه به خطبه حضرت زهرا(س) و اهتمام مسئولان مربوطه به ترویج آن در میان اقشار مختلف جامعه گفت: باید فرزندانمان که نسل آینده را تشکیل میدهند و همه کسانی که نسبت به ولایت و آنچه در غدیر اتفاق افتاده بیاطلاع هستند، با خطبه حضرت زهرا(س) آشنا باشند.
جلال بیطرفان