صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۳۵۵۲۴
تاریخ انتشار : ۱۳ مهر ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۴

گروه بین‌الملل: کنفرانس «شهادت امام حسین(ع)» با همکاری انجمن فرهنگی پنج تن پاک و شورای هنری راولپندی پاکستان در این شهر برگزار شد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی rawalpindi.icro، به مناسبت فرارسیدن ماه محرم کنفرانس «شهادت امام حسین(ع)» دهم مهرماه با حضور مسئول خانه فرهنگ راولپندی و تعدادی از علما و شخصیت‌های شیعه و اهل تسنن در این شهر برگزار شد.
در این کنفرانس علامه عارف واحدی، دبیرکل تحریک اسلامی پاکستان و دبیر شورای علمای شیعه این کشور با بیان این که امام حسین(ع) برای مسلمانان معیار و اصولی وضع کرده است، اظهار کرد:  امروز مسلمانان نیاز به وحدت و اتحاد دارند و فرقه‌گرایی یکی از توطئه‌های دشمنان اسلام و پاکستان است.
وی افزود: امام حسین(ع) به هیچ عنوان ذلت را قبول نکرد و به شهادت رسید و پیام ایشان این است که در مقابل ظلم و باطل مقاومت و مبارزه و پرچم اسلام را حفظ و نگهداری کنیم.
در ادامه آصف نعمان قاضی از مسئولان شورای همبستگی ملی پاکستان طی سخنانی اظهار کرد: وقتی در دین انحراف ایجاد شد امام حسین(ع) قیام و جان خود و اصحاب و خانواده‌اش را در راه خدا  فدا کرد، امروز نیاز است که مسلمانان از رفتار امام حسین(ع) الگو بگیرند.
در بخش دیگری از برنامه حجت‌الاسلام میرزا حسین صابری سخنرانی کرد و گفت: امام حسین(ع) نماد و الگوی زندگی با عزت و با افتخار و پاسدار حق بود و حق و باطل هیچ‌وقت یک جا جمع نمی‌‌‌‌‌‌‌‌شوند، رزمندگان حزب الله با شوق به شهادت و تبعیت از راه امام حسین(ع) رژیم صهیونیستی را در 33 روز شکست دادند.
عبدالله گل، رئیس نهضت جوانان پاکستان نیز امام حسین(ع) را الگوی صبر و استقامت معرفی و اظهار کرد: مسلمانان پاکستان نیاز دارند با تبعیت و الگو‌گرفتن از امام حسین(ع)، اتحاد و یکپارچگی خود را در مقابل دشمنان اسلام حفظ کنند.
وی افزود: امام حسین(ع) متعلق به همه مسلمانان است نه گروهی از مسلمانان(شیعیان). همه باید از نهضت عاشورا درس بگیرند.
همچنین علی آقا‌نوری، مسئول خانه فرهنگ ایران در راولپندی در این مراسم تأکید کرد: هدف از قیام حضرت سید الشهدا(ع)، زنده‌کردن ارزش‌های اسلامی و احیای اسلام بود و قیام عاشورا علاوه بر جاودانه‌‌بودن، سراسر ایثار،  فداکاری، استقامت، مبارزه با بی‌عدالتی و تلاش برای آزادی است.
آقانوری افزود: در طول تاریخ هیچ حرکت و نهضتی به پویایی و برجستگی قیام عاشورا نبوده است؛ قیامی که توانست الگویی عملی برای آزاد‌مردان جهان باشد.
وی با بیان این که عاشورا مظهر عشق به خداوند و تسلیم محض در برابر پروردگار و سمبل قیام در راه دین، آزادی‌خواهی و شهادت‌طلبی بود، گفت: ایام محرم فرصت مناسبی است تا قیام و شخصیت حضرت امام حسین(ع) توسط علما و اندیشمندان مسلمان هرچه بیشتر برای مسلمانان، محبان و دوستداران اهل بیت(ع) تبیین شود، تا بدینوسیله مسلمانان با توطئه و مکر و حیله دشمنان اسلام در گذشته و شرایط کنونی جهان اسلام آشنا شده و بتوانند آن را خنثی کنند.
در ادامه این برنامه چند نفر دیگر از شخصیت‌های مذهبی از شیعیان و اهل سنت درباره شخصیت امام حسین(ع) و حادثه کربلا سخنرانی کردند.
این برنامه توسط شبکه تلویزیونی PTV، شبکه اکسپریس نیوز و دان نیوز پاکستان پوشش خبری داده شد.