صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۳۶۷۷۸
تاریخ انتشار : ۱۸ مهر ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۷

گروه بین‌الملل: یک مسجد در حال ساخت در شهر «هرینگن» در ایالت نوردراین ـ وستفالین آلمان هدف حمله قرار گرفت که این سومین حمله علیه مساجد آلمان ظرف دو هفته گذشته است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «Daily Sabah»، افزایش حملات به مساجد آلمان باعث تشدید نگرانی‌ها نسبت به گسترش اسلام‌هراسی در این کشور شده است.

در پی بحران اخیر پناهجویان و آوارگان در اروپا، جنبش‌های اسلام‌ستیزانه و مهاجرستیز، فعالیت‌های خود را گسترش داده‌اند که نتیجه آن افزایش اسلام‌هراسی بوده است.

گرچه حمله به مساجد در آلمان امری عادی است، افزایش ناگهانی تعداد حملات علیه مساجد زنگ خطری را برای مسلمانان این کشور که اکثر آن‌ها ترک‌تبار هستند، به صدا در آورده است.

نتایج آخرین تحقیقات در مورد حمله به مساجد آلمان نشان می‌دهد که بین سال‌های 2001 تا 2004 در سراسر آلمان 297 مسجد هدف حمله قرار گرفته‌اند.

برخی دیگر از کشورهای اروپایی نیز شاهد افزایش ناگهانی اسلام‌هراسی و احساسات منفی علیه مهاجران به‌ویژه پس از بحران مهاجرت مردم سوریه هستند.

احزاب راست‌گرای این کشورها نیز با استفاده از وضعیت و با تکیه بر سیاست‌های مهاجرت‌ستیز خود در حال بهره‌برداری برای بهبود شرایط و افزایش قدرت خود هستند.